Några kommentarer om...

...att Yohio lämnar Sverige och flyttar till Japan.
Först chock, sedan glädje. Han vill tillbaka till sin ursprungliga musik- och scenstil och det ställer jag mig helt bakom. Älskade den där pojken i klänning som dök upp i Sverige för några år sedan...men tiden i Sverige har förändrat honom, jag har inte riktigt gillat hans senaste produktioner (bortsett från den fina julskivan). Det har blivit så hårt...och den tramsiga Zlatan-låten ska vi inte ens tala om. WTF, liksom. Så jag är väldigt väldigt VÄLDIGT glad över att han nu tänker söka sig tillbaka till sitt tidigare artisteri. Fram med klänningen, sötis! 😍 
 
 
...att jag gjorde någon mycket glad igår.
Det satt en ny kvinna utanför matbutiken, alltså inte den jag fått en vana att lämna 20-lappar till. På vägen ut ur butiken stannade jag ändå och räckte henne en tjuga, för jag tyckte att hon såg så snäll och olycklig ut. Hon sken upp som en sol, kramade min hand och sa "thank you, thank you so much!" flera gånger om. Jag var verkligen inte beredd på en så stark reaktion, så jag blev rätt överrumplad. Men gick därifrån med en fin, om än lite förvirrad, känsla i magen. 
 
...att posten lanserat ett nytt frimärke i form av en regnbågsflagga.
Yeeeees!!! 😄💖 Så himla fint. Jag blir så glad. 
 
...att jag fortfarande är vaken.
WTF, lägg ifrån dig dutten och slut de små blå - omedelbart! 😴

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback