Musikal och antagningsbesked

Ikväll har jag varit och kollat på sommarmusikalen Gubbens hotell på Gubbens Trädgård. Jättebra och roligt. De var så duktiga! ☺ 
 
Jag gick dit ensam och satt näst längst fram, precis vid gången, så när skådespelarna började springa ut bland publiken och sjunga direkt till olika personer där blev jag jättenervös, men tack och lov vände de sig aldrig till mig. 
 
 
När jag stod i kön för att komma in kollade jag mejlen, och såg att andra antagningsbeskedet till höstterminen hade kommit. Ett mycket glädjande besked, jag är nu antagen till tre superintressanta kurser i höst. 😄 En av dem kommer jag dock troligen att avstå från. Jag upptäckte nämligen nu ikväll en liten undanskymd kommentar på kurssidan om att kursen kräver tillgång till headset och webcam...vilket är mer än tillräckligt för att ge mig kalla fötter. 😨 Men de två andra ska jag läsa i alla fall. Så jag kommer att ägna hösten åt att grotta ner mig i medeltidshistoria och genusvetenskap...kan det bli bättte?!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback