Sol i sinnet och bajs i ögat

Det har varit en mycket bra dag idag. Soligt både ute och i sinnet. 🌞 
 
På förmiddagen skulle jag ha bokslutsgenomgång med en kund, något som alltid gör mig jättenervös. Ångesten eskalerade och den sista halvtimmen innan mötet fick jag nog inget vettigt gjort faktiskt. Men när kunden väl kom och vi satte oss ner och jag började gå igenom och förklara kundens ekonomi så gick det hur bra som helst. Efteråt kom chefen (som visste hur nervös jag varit) in till mig och sa att "jag lyssnade lite på dig genom väggen, det lät bra". Jag känner mig verkligen stolt. 😊 
 
På eftermiddagen var det dags för nästa kundmöte, denna gång med en potentiell ny kund. Och det är något som om möjligt gör mig ÄNNU mer nervös - att charma och göra ett bra första intryck och försöka sälja in sig hos någon är verkligen inte min grej! Men det gick ändå jättebra, så nu har jag ett nytt kunduppdrag på mitt bord. Stooolt! 
 
På lunchen gick jag till en tygaffär och köpte en dragkedja till klänningsprojektet. Och framåt kvällen gick jag på yogan. 
 
Det har varit en mycket bra dag idag. Bortsett från en liten detalj. Innan jag åkte till yogan gick jag bort till Halvars för att ha årets glasspremiär. Men när jag stod i kön fick jag plötsligt fågelbajs i ögat. (Ja, du läste rätt.) WTF liksom?!? Blev helt chockad, fattade först inte vad som hade hänt. Så obeskrivligt ÄCKLIGT!!! Kände definitivt inte för att äta någon glass efter det, det får bli en annan gång... 
 
Men men...nu har jag duschat, så nu känner jag mig fräsch igen. Och trots den lilla incidenten så är jag mycket nöjd med dagen. Nu ska jag sova. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback