Konståkning med budskap

Humöret har gått mycket upp och ner de sista dagarna och jag har haft fullt upp och varit väldigt trött (därav bristen på uppdateringar). Just nu är det bra. 
 
Idag har jag varit och jobbat några timmar, och så har jag varit på Norrköpings Konståkningsklubbs isshow We Are One On Ice. Det var en helt magisk upplevelse. Verkligen jättebra! 😄 Jag visste inte ens att vi HADE en konståkningsklubb här i stan - men det har vi och de är så himla duktiga! 
 
Blev verkligen sugen på att lära mig åka själv när jag såg dem, men antar att det tåget har passerat för länge sedan - om en ska bli riktigt bra på det måste en väl börja i 3-årsåldern och inte när en snart är 28... Men men, det är fint att titta på dem som kan åka i alla fall. ☺ 
 
Förutom att åkarna var jätteduktiga så var budskapet i showen helt outstanding. Antirasism, antisexism, antihomofobi...det var så mycket kärlek och hopp och jag blev så glad av att se det. 
 
Showen går imorgon också, så passa på att gå och se den då - det kan jag verkligen rekommendera. Men ta på er ordentligt, det är skitkallt i ishallen! 😨 När jag kom hem byltade jag på mig min tjockaste tröja och kröp ner i sängen med katten, det tog flera timmar innan jag tinade upp igen. Men det var helt klart värt det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback