Hjärtat i Atlantis

Var tillbaka på jobbet idag, fylld av energi efter att ha sovit så mycket förra veckan. 😄 Blev lite överväldigad (och snäsig) av alla telefonsamtal och mejl dock...det blev en sådan kontrast till att mest ligga hemma och sova. 😖 Men jag vänjer mig väl snart igen. 
 
Efter jobbet satte jag Atlantis-musikalskivan på repeat och dök ner i klänningsprojektet. Så hjärtapplikationen kom till medan jag småsjöng på (halvdan) danska och återupplevde alla scenerna från musikalen (som jag självklart kan utantill) inne i huvudet. Om ni hör talas om att någon tänker sätta upp den här fantastiska musikalen någonstans i närheten/Sverige/Norden/Världen så SÄG TILL MIG, SNÄLLA!!! 😍 Har inte sett den live sedan 2011(!) och har grav abstinens. 
 
 
Så...åter till hjärtat på klänningen. Tycker att det blev riktigt fint. ☺👍 Det är Norrköping Prides logga, om ni inte visste det. Måste ju göra lite reklam... 😜
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback