Lägesrapport

Hm. Jag är hemma på lunch just nu. Tänkte att jag skulle ha radion på medan jag åt, men det var visst en mindre bra idé. Hamnade mitt i ett hundprogram där de instruerade hur man kan hjälpa sin hund att tömma analsäckarna om den har problem med det. Förlorade aptiten ganska så rejält. Jättebra att det finns sådana här program till hjälp för djurägare, men varför sända dem vid lunchtid?! 
 
Nåväl. Det är väl ett mindre problem egentligen. Jag har sovit jättedåligt inatt och vaknat med världens ångest och haft svårt att somna om. Nu känns det bättre, men jag är förstås väldigt trött. Och lättretlig. Jag har noll tålamod och bara fräser åt folk (främst åt min stackars chef). Det finns så många saker som jag oroar mig för och det tär på mig. 
 
Men det är fint väder idag i alla fall. Solsken och rätt varmt för årstiden. Jag har tagit mina nya mediciner från Kvinnokliniken i en vecka nu och jag tror faktiskt att de redan börjar göra skillnad. Jag tycker inte att jag behöver kissa på nätterna lika ofta som förut och jag har blivit pilsk som en liten kanin. :-P Det känns märkligt, men jag antar att det är bra. Får se hur det blir med PMS-eländet när det kommer (eller förhoppningsvis inte kommer). 
 
Funderar på att gå en sväng till lampaffären innan jag går tillbaka till jobbet. Det har jag funderat på i X antal veckor nu, för det blir ju mörkare och mörkare och jag behöver verkligen tre nya taklampor och en vägglampa, men butiken är väldigt liten så det känns jobbigt att gå in där och därför har jag hittills bara gått förbi utanför och spanat in genom skyltfönstren. Hm...får se om detta är dagen då jag äntligen tar steget in i butiken, eller om jag ska vela ett tag till.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback