Slottsbyggar-Malin

Jag var och hämtade ut paketet med Playmobil-slottet idag. Blev rätt paff när jag längst ner på följesedeln fann följande handskrivna meddelande...
 
 
WTF?!? Min första, spontana reaktion var förstås paranoid. "Hur fan kan du veta att det är jag själv och ingen liten unge som ska ha slottet?!" När första chocken släppt blev jag däremot rörd och tyckte att det var ganska gulligt gjort. Undrar om de har det som standard att skriva ett litet meddelande till kunderna? Himla trevligt initiativ. :)
 
Och ja, jag har haft kul med Playmo't idag. Har ägnat de senaste timmarna(!) åt att bygga ihop slottet och nu står det högt upp på en hylla (utom räckhåll för klåfingriga små katter) och är så himla fiiint! :D
 
 
Tanken slog mig när jag satt och byggde att jag börjar bli som Usagi-san. Skrämmande! :O Men så länge likheterna stannar vid skrivandet och leksakssamlandet så är det väl lugnt, antar jag. Nog för att vi även har Yaoi-intresset gemensamt - men jag har åtminstone inte börjat begå övergrepp på unga pojkar än (och det kommer heller aldrig att ske). Så...det är nog ingen fara. ;)
 

Kommentarer
Morrica

Åh, det är ännu vackrare på din bild än på omslaget!

2014-05-17 @ 12:42:49
URL: http://curiousheathen.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback