Lyckad utbildningsdag

Åh! Nu är jag verkligen stolt över mig själv. Utbildningsdagen idag gick hur bra som helst. :D
 
Jag behövde egentligen inte prata så mycket under dagen, jag fick mest sitta i bakgrunden och se till att det tekniska fungerade, men jag kom faktiskt med lite inpass här och där ändå - helt frivilligt! Kursdeltagarna var supertrevliga och lättsamma att ha att göra med, och när de skulle åka hem sa de att de var jättenöjda och berömde chefen och mig för att vi gjort ett så bra jobb. :)
 
Men herregud, vad trött jag blev efteråt! Spänningarna släppte ju när alltihop var avklarat, och då kändes det som om jag skulle kollapsa eller något. Hade tänkt ägna återstoden av eftermiddagen och kvällen åt att plugga japanska. Vet inte riktigt hur jag tänkte där. Jag känner mig så slutkörd att jag inte ens skulle klara av att hänga med i handlingen i en film, så att försöka trycka in nya språkkunskaper i hjärnan känns som ett rätt dödsdömt företag. Så jag nöjer mig med att skriva dagarna i modeveckan på (romaniserad) japanska, det får faktiskt räcka för idag. Mer seriösa studier får det bli imorgon och på söndag. Nu ska jag sova!
 

Kommentarer
Lillasyster

Sötaste gullunge! :) Du var jätteduktig idag! :) Sov gott <3

2014-03-21 @ 19:26:17

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback