Kärlek!

Ååååhh!!! Har precis kommit hem. Syrran och jag har varit och sett RENT - en av mina absoluta favoritmusikaler! Har sett den X antal gånger i X antal olika uppsättningar (nu för andra gången i Norrköping), jag kan den föga förvånande utantill - och ändå blev jag så berörd att jag började gråta två gånger under kvällen. På Angels begravning (buuuhuuu!!!) och när Mimi dog i slutscenen (buuuhuuu!!!).
 
Alla var så himla duktiga och det var så fint och sorgligt och vackert och tröstlöst och hoppfullt på en och samma gång och hela musikalupplevelsen var så känslofylld så jag bara...aaaaahhh!!! Jag finner inga ord!
 
Oj oj oj...och nu är det jättesent och jag ska upp tidigt imorgon och det vete fan hur jag ska kunna varva ner tillräckligt mycket för att kunna somna efter denna starka upplevelse men på något sätt måste det gå (och det kommer förmodligen gå, med lite hjälp) och nu säger jag hur som helst god natt och sov gott, alla fina människor. Kärlek!
 
Jag visste inte om man fick fota under föreställningen, så jag bara tog en liten smygbild på scenen i pausen. Är den inte helt fantastisk, så säg?! Jag vet att bilden inte riktigt gör den rättvisa...men den var verkligen helt otrolig!
 
Gå. Och. Se. Den.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback