Upp och ner, hög och låg

I lördags natt somnade jag utan Imovane. Första gången på jag-törs-inte-ens-gissa-hur-länge. Men så hade jag också varit vaken i nästan ett helt dygn. Så det var väl inte så konstigt kanske. :P
 
Jag trodde att jag skulle klara av att somna på egen hand även igår kväll, men det gick förstås inte. Söndagskväll liksom...vad inbillade jag mig egentligen?! Men men...en annan gång kanske.
 
Idag har jag terroriserat mina kollegor med "To the end" på repeat heeela långa dagen. ;) Trots det har jag känt mig fruktansvärt låg, åtminstone under eftermiddagen och kvällen. Det ligger oro i luften och jag är så jäkla känslig för sådant...så jag mår inte alls bra just nu.
 
Funderar på att läsa lite Yaoi (det brukar ju som bekant göra mig ganska upplivad) men jag vet inte om jag orkar. Jag kanske bara borde gå och lägga mig istället. Och hoppas att lugnet och glädjen kommer att finna sin väg tillbaka till mig imorgon, så att jag kan fokusera bättre på det jag har att göra.
 
I'm with you on that one, Kisa-san.

Kommentarer
Lillasyster

Naaaw, min sötesyster <3

Svar: <3
The Worrying Kind

2014-02-03 @ 19:06:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback