Dramatiskt möte

Tillbaka i sängen. Inte lika frusen längre, men fullkomligt utmattad. Det har varit en påfrestande dag, inte minst kvällens årsmöte.

Det var tre(!) timmar långt och både inleddes och avslutades med den största dramatik. En medlem som nästan omedelbart reste sig och gick och även meddelade att det inte bara var det aktuella mötet hen tänkte lämna utan även lokalavdelningen och faktiskt hela riksorganisationen. Bara sådär. Kändes minst sagt olustigt.

Framåt slutet av kvällen uppstod dramatik nummer två. Då var det tårar och höjda röster och beskyllningar och utstormning ur lokalen. Mycket obehagligt att bli åskådare till detta. Speciellt eftersom jag står närmare dessa personer än den random medlem som avvek tidigare under kvällen.

Annars då? Jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Som alls gick dit. Som deltog i presentationsrundan (vad är grejen med föreningar och presentationsrundor - I hate it!). Och som faktiskt läste upp HELA revisionsberättelsen när vi kom till den punkten på dagordningen. Jag mumlade och stammade och kom av mig och darrade på rösten och det var fullkomligt hemskt...men jag gjorde det! :D

Och nu måste jag faktiskt sova. Så att jag orkar med resten av veckans prövningar. Natti!

Kommentarer
Lillasyster

Du är jätteduktig, mitt hjärta! Du kan allt du vill! :) <3

Svar: Taaack, favvosyster! <3
The Worrying Kind

2014-02-19 @ 22:51:12

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback