Sista veckans jobb-outfits och första tomtebesöket

 
Idag jobbade jag min sista dag innan julledigheten. Vi hade bestämt att vi skulle ha en liten julavslutning idag, så jag såg förstås till att "dress for the occasion" med tomteklänning och tomteluva och röd kappa. Kollegorna tyckte att jag var jättefin. :) Det var en lättnad att höra det, för jag var lite nervös över hur de skulle reagera på min aningen extrema outfit. Nog för att jag brukar klä mig rätt udda, men idag gick jag nog lite över gränsen faktiskt. Men det mottogs som sagt positivt. :)
 
När vi satt och förmiddagsfikade bankade det på ytterdörren. Chefen gick och öppnade, och utanför stod - jultomten! :D Han har aldrig kommit till Körsbärsdalen förut, så det kändes himla spännande. Han kom in och skrockade och frågade om det fanns några snälla redovisningskonsulter där. :P Jag hade visst varit riktigt snäll, för jag fick TVÅ paket av tomten. En FAR-kalender och en Hello Kitty-tidning. Det verkar som om tomten är någon jag känner rätt väl. Vad synd att Hubert fastnade i badrummet så att han missade tomtens besök, han kom inte tillbaka förrän strax efter att tomten hade gått. ;)
 

Kommentarer
Cajsa

Vilken söt tomteoutfit! :)

Svar: Tack! :D Det tycker jag med. :)
The Worrying Kind

2014-12-19 @ 20:11:45
URL: http://www.bohobando.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback