Banankontakt

Hittills har jag ägnat större delen av min ledighet åt att spela Sims. Inte så himla produktivt eller välprioriterat, med tanke på att jag både måste plugga japanska för att vara förberedd inför höstterminen som börjar den 1 september och packa inför en veckolång vistelse på Gotland med start nu på söndag.
 
Får se om denna dag kommer innehålla lite mer ansvarsfulla aktiviteter. Ska åtminstone försöka ta mig igenom ett (halvt) kapitel i japanskaboken. Och kanske skriva en lista över saker att ta med till Gotland. (Eller så slår jag ihop språkstudierna med öresandet och drömmer mig bort till Cat Island...en perfekt kombination, eller hur?!)
 
När det gäller min positiva somna-utan-sömntabletter-trend så bröts den natten till i förrgår. :( Jag var så stirrig och ångestfylld, jag kunde bara inte somna utan Imovane. Men natten till igår och natten till idag gick det jättebra. Igår kväll tänkte jag gå ett varv till medicinskåpet, men istället gick jag till köket och tog en banan. Mamma har nämligen tipsat mig om att det kan vara bra att ta en banan innan sänggåendet om man har svårt att somna, eftersom bananer innehåller tryptofan som har en lugnande och sövande effekt. :)
 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback