Söndagens sysslor och funderingar

Jag har både träffat min stödperson och skrivit några sidor på Sherwood-romanen idag. Båda länge sedan sist, båda mycket trevliga. :)

Nu ligger jag i sängen och oroar mig för morgondagen. Jag ska ta emot en ny kund och hjälpa henne med allt det praktiska kring att starta ett företag - och försöka sälja in fortsatta tjänster till henne även efter bolagsbildandet. Har chefen bestämt. Han tror att det är bra för mig att träna på sådana saker. Mitt i prick, javisst...men ändå! Skrik och panik! Och det förstod han förstås, och sa att jag kunde ha någon av kollegorna närvarande under mötet om jag ville. Och klart jag vill det! Så...det kommer nog att lösa sig...kanske.

Nu känner jag att jag är på väg in i dimmorna, så det är väl bäst att jag slutar blogga innan jag börjar skriva alldeles dyslektiskt (även om risken för det minskar markant i och med duttens stavningsförslag).

Natti, alla fina människor!

Kommentarer
Lillasyster

Godnatt mitt hjärta :) det kommer du klara superbra :) <3

2013-11-24 @ 19:56:21

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback