Klipp, klipp, klipp...

 
Så var det fredag igen. Jag var och klippte mig i måndags, det har jag visst glömt att berätta?! (Jag var väl så insnöad på det där lilla trevliga paketet jag fick hem den dagen att allt annat liksom försvann någonstans i periferin...) Det var jobbigt som vanligt, men frisörtjejen var jättetrevlig (och jättesöt, tihi) och jag överlevde uppenbarligen den här gången också (trots yrsel, svettningar, panikkänslor och så vidare).
 
I tisdags hade vi ännu en photoshoot i Körsbärsdalen. Har jag inte berättat om det heller?! Nä, det är klart...det har varit väääldigt Junjou Romantica-fixerat här på sista tiden. ;) Men det kom i alla fall en fotograf till Körsbärsdalen och knäppte en massa bilder, medan jag stod där och vände och vred mig och kände mig obekväm som satan. Att han hela tiden talade om för mig hur himla "vacker" jag är gjorde mig ju inte direkt mer avslappnad. :S Men det hela var över relativt snabbt, och bland alla dessa meh-låt-mig-vara-jag-liiider-bilder (så som jag tenderar att se ut på kort) hittade jag faktiskt en handfull bilder där jag ser riktigt normal ut. :)
 
Och nu är det fredag, ja. Kissen och jag har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att kolla klart på Junjou Romantica. Båda säsongerna. Fatta att det inte ens tog en vecka?! :O VAD SKA JAG TA MIG TILL NU DÅ?!? (Sorgen är inte riktigt lika tung som efter fem säsonger Queer as Folk, men något åt det hållet...) Det finns förstås mangaversionen av Junjou Romantica att läsa...men den är waaay more pornographic än den censurerade animeversionen...så jag vet inte om pryda lilla jag är redo för den (än).
 
Nåväl. Om man ska se det från den ljusa sidan så kan jag ju nu äntligen fokusera på det jag borde göra, nämligen att läsa om globala omsorgskedjor och annat som blivit lagt på is till förmån för hetare ämnen den senaste veckan. ;) Men det får bli imorgon. Nu ska jag sova. Natti!
 
Tidigare ikväll. Yaoi Fangirls bänkade framför Junjou Romantica. ;)
 
Biblioteksscenen. Förmodligen en av mina absoluta favoritscener. Fangirl moment...

Kommentarer
Lillasyster

Hehe aaaw vilken söt bild på dig och lillsnuttis :) <3

2013-11-15 @ 20:55:19

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback