En skam för Sverige

Alltså, Magnus Betnér och Soran Ismail...you gotta love them! :D Syrran och jag var ju och såg deras show En skam för Sverige igår kväll. Jag skrattade så att jag fick ont i magen, samtidigt som jag blev väldigt berörd av de kloka underliggande budskapen i det de hade att säga. Herregud...gå och se den här showen, säger jag bara!
 
 
Efteråt satt de i foajén och sålde och signerade DVD-skivor...och jag blev alldeles starstrucked och ville ville VILLE gå fram och säga något och köpa några skivor...men jag vågade inte. :(
 
Att överhuvudtaget gå fram till någon jag beundrar är skrämmande...men att gå fram till komiker - det är ju fan helt livsfarligt! :O Jag menar, tänk om jag säger eller gör något knäppt som de sedan kommer använda som ett skämt i nästa show...då skulle jag bli helt knäckt! (Enligt min vanliga världen-kretsar-kring-Malin-logik är jag förstås fullkomligt övertygad om att detta skulle hända om jag vågade gå fram och prata med dem...så därför blev det inget av med det - till Ångestmonstrets stora skadeglädje och min stora sorg.)
 
Jag somnade inte förrän bortåt halv tolv igår kväll, så jag har känt mig lite lagom halvdöd på jobbet idag. Och nu måste jag plugga en stund innan jag äntligen får gå och lägga mig. Det känns som att det kommer gå jääättebra...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback