Serier och revision

Söndagen blev ungefär likadan som lördagen. Lite mindre sova och lite mer plugga och städa bara. :P Men en himla massa Sailor Moon blev det i alla fall. Syrran och jag har tagit oss igenom nästan hela första säsongen vid det här laget.
 
 
Idag har chefen och jag varit i Linköping typ hela dagen. Vilken tur att jag hade glömt bort att vi skulle åka iväg till ett företag och göra revision "på plats" - nu hann jag ju knappt ens bli nervös innan det var dags. :) De kritiska ögonblicken var fikarasterna (det jobbade runt 30-40 personer där och alla skulle förstås fika samtidigt - usch!) och när jag behövde använda kopieringsmaskinen ute i korridoren eller gå och ställa frågor till personen som upprättat bokslutet jag skulle granska. Men jag överlevde uppenbarligen och jag tycker till och med att det gick riktigt bra. :)
 
Det blev en timmes övertid och nu är jag skittrött. Jag skulle vilja lägga mig och titta på Sailor Moon, men det får jag inte utan syrran (vi har kommit överens om att se hela serien tillsammans) så det får väl bli några avsnitt av The L Word istället. Same same but different. ;)

Kommentarer
Lillasyster

Duktig syster, fixar att vara på uppdrag och väntar på lillasyster <3 :)

2013-03-25 @ 18:30:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback