Snälla rara mobilutvecklare, uppfinn en fungerande drogspärr till smartphones!

Satte mig precis vid datorn och uppdaterade feeds för att se vad som hänt i bloggvärlden sedan igår kväll. Och upptäckte till min stora förvåning att min egen blogg var en av dem som blev fetmarkerade. Jag tänkte att det måste vara något fel, för jag hade minsann inte bloggat sedan jag uppdaterade feeds sist...
 
...men det hade jag tydligen. Fem över ett i natt skrev jag visst ett dyslektiskt inlägg inifrån Imovane-dimmorna. När jag läser igenom det nu får jag vaga minnesbilder av att jag låg i sängen med mobilen och hade klickat mig in på blogg-appen. Och att jag var nära att ramla ur sängen.
 
Tittade på Queer as Folk gjorde jag visst också, vilket mitt YouTube-konto skvallrar om...
 
 
Det senaste (översta) klippet med Michael och Ben har jag inget som helst minne av att ha sett. De andra kommer jag faktiskt ihåg. Men sedan blev visst Imovane-dimmorna lite för täta.
 
Mamma ringde och väckte mig vid niotiden. Tur det, annars hade jag väl sovit hela dagen. Jag hade egentligen tänkt gå upp tidigt, men med tanke på att jag uppenbarligen var vaken efter ett inatt så var det väl inte riktigt praktiskt genomförbart.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback