Med självförtroendeflaggan i topp

Vilken fantastisk eftermiddag jag har haft! :D
 
Först meddelade chefen att han tänker höja min lön med tusen spänn i månaden från och med april. Han är i vanliga fall en rätt fåordig man, men idag höll han faktiskt ett litet anförande för mig om hur ansvarstagande och duktig jag är. Han sa att han inte tycker att det är mer än rätt att jag får löneförhöjning. Och jag blir ju alltid så generad när jag får höra positiva saker om mig själv, så jag bara log fånigt och tackade. Det som gör mig gladast är inte pengarna (jag har liksom redan problem med att göra av med den abnorma summa som sätts in på mitt bankkonto varje månad) utan uppskattningen. Att få bekräftelse för att jag gör ett bra jobb.
 
Och i detta lilla glädjerus var det lätt att genomföra dagens praktikantintervju. Inte för att jag var så himla aktiv i själva intervjuandet, men det kändes i alla fall bättre än vad det vanligtvis gör i sådana situationer. Jag satt där och log och inflikade små kommentarer och kände mig både lugn och avslappnad (så lugn och avslappnad som jag nu kan känna mig).
 
När kassören för djurrättsföreningen sedan dök upp (vi hade bestämt att vi skulle träffas i Körsbärsdalen klockan fyra) kändes det jättebra. Vi gick igenom bokföringen och diskuterade fram och tillbaka och jag kände mig så himla duktig och professionell och normalsocial. Jag ser med tillförsikt fram emot årsmötet på onsdag. :)
 

Kommentarer
Lillasyster

Härligt, hjärtat! :)

2013-02-25 @ 19:54:56

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback