Mellandagsrean på fem minuter

Jag har varit så himla effektiv idag. Pluggat japanska, skrivit revisionsberättelse till Pride-familjens bokslut och till och med skrivit några sidor på Sherwood-romanen. Så jag tyckte att jag skulle belöna mig själv med lite mellandagsreashopping.
 
En mycket dum idé.
 
Det var så vansinnigt mycket folk i centrum (FINNS det ens så mycket folk i Norrköping?!) och jag var uppstressad till tusen och småsprang tvärs igenom hela raden av gallerior utan att stanna till och titta på någonting. Till slut smet jag in på Pressbyrån och fyllde på mitt busskort och sedan ringde jag syrran och tog en relativt folktom bakgata hem till tryggheten i lägenheten. Suck.
 
"Let your body decide where you want to go", sjöng Ola i mina öron medan jag gick på stan. I andra sammanhang ett mycket bra budskap - men kanske inte sådär lysande när en befinner sig i högsta panikstadium och ens kropp fullkomligt skriker åt en att fly fly FLY.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback