Malins mangakris

Innan klockan ens hunnit bli tolv hade jag redan avverkat ett kapitel i läroboken i japanskakursen, kollat på två föreläsningar och en film i genuskursen, städat badrummet, plockat ur diskstället, gått ut med soporna och bokat en tvättid (mitt hembiträde har julledigt).
 
Så nu under eftermiddagen har jag unnat mig att grotta ner mig i Junjou Romantica i flera timmar. Men ve och fasa, jag har bara EN ENDA volym kvar nu (av dem som hittills utkommit och översatts till engelska). Paniiik! What to do?!? Tack och lov finns åtta volymer av Sekai-ichi Hatsukoi att tillgå vid ett kristillfälle som detta...men vad ska jag ta mig till när de också är slut?!
 
Nog för att nätet svämmar över av Yaoi...men jag gillar verkligen Nakamura Shungiku, hennes stories och karaktärer och teckningsstil. Hur ska jag kunna hitta någon som är lika bra i denna djungel av mer eller mindre suspekt manga?!? Buhuuu... (Dagens I-landsproblem, jag vet.)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback