San Francisco-vistelsen närmar sig sitt slut

Vi har åkt spårvagn! Urgammal, världsberömd spårvagn som man fick köa i sju evigheter för att få åka med. Vi åkte mellan de båda ändhållplatserna, från Powell Street och ända upp till Fisherman's Wharf. Det var jätteroligt och absolut värt den långa väntetiden.

Fisherman's Wharf är nog den värsta turistfälla vi råkat ut för i den här stan. Så himla många krimskramsbutiker (som jag självklart köpte en miljon Jag-älskar-San-Francisco-prylar i) och restauranger och så vidare. Och buskmannen! Sedan 1980 sitter en hemlös man bakom några grenar och skrämmer förbipasserande turister. Vi lyckades tack och lov undkomma att själva bli skrämda, men det var roligt att stå på behörigt avstånd och iaktta hans verksamhet.

Jahapp. Fredag eftermiddag. Imorgon åker vi hem till Sverige igen. Det känns bra...vi har haft jätteroligt och hunnit med det mesta som vi vill göra. Den här resan har verkligen varit helt fantastisk, på många sätt - inte minst för min personliga utveckling.

Nu ska vi vila en stund på hotellrummet och sedan gå en sista runda i Castro. Sedan är det natti natti.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback