San Francisco, here we are!

Det är mitt i natten och syrran och jag befinner oss på vårt hotellrum i Castro, San Francisco. Det känns väldigt overkligt att vara här.

Jag var fullkomligt livrädd vid start och landning och jag har jävligt ont i rumpan efter att ha suttit så länge, men annars var flygresan riktigt angenäm. Över Grönland tittade jag på Beck och över Kanada tittade jag på barnfilm. Och så blev det en hel del Tetris-spelande och komedigloende. Maten var god och det var spännande att följa flygplanets rutt på skärmen. Och så lyfte jag tvångsmässigt på gardinen med jämna mellanrum för att konstatera att solen sken och att vi fortfarande befann oss i luften ovanför molnen - och ibland för att skymta land långt långt lååångt där nere. Vi befann oss typ en mil ovanför marken!

När vi började gå ner för landning och jag såg San Francisco under oss - då blev jag alldeles tårögd. Åååh, jag är så lycklig över att vara här!

Mina mediciner, som jag haft så mycket besvär med att skaffa intyg för och så vidare, var det ingen som ville titta på. "It's okay", sa mannen i säkerhetskontrollen avfärdade och ville inte ens veta vilka mediciner jag hade, bara att de var för "personal use". Däremot var han jäkligt misstänksam mot syrran för att hon är arbetslös och knappt har med sig några pengar hit. Men jag försäkrade att jag kommer betala för henne under vår vistelse och då var det tydligen lugnt.


Nu ska vi sova lite till och sedan ska vi gå ut och äta frukost.

Kommentarer
Per

Spännande! Se nu till att njuta ordentligt! :-)

2013-08-18 @ 01:14:25

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback