Japaner, katter och spårvagnar

Idag har vi varit i Japantown. Så syrran har förstås varit extatisk hela eftermiddagen. Jag blev det först när vi hittade en stor butik som inte sålde någonting annat än Hello Kitty. Jag tog en liten rosa shoppingkorg och svävade omkring mellan hyllorna och ville köpa allt allt ALLT. Men jag lyckades lägga band på mig och köpte faktiskt bara tre saker. Himla duktigt av mig, måste jag säga.

Vi har även varit vid Union Square och tittat på (men inte i) de flotta butikerna där. Och så har vi sett de berömda gamla spårvagnarna och hur det går till när man vänder dem vid ändhållplatserna. Köerna för att åka med spårvagnarna var dock aslånga, så vi bestämde oss för att göra det imorgon istället. Golden Gate-bron tar vi också imorgon. Vi börjar bli rätt slappa nu...sover länge och orkar inte göra så mycket när vi väl tar oss ut ur hotellrummet. Det är nog rätt lagom att åka hem i övermorgon faktiskt.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback