Vad som kan hända medan jag sover...

Vilken sjuk dröm jag hade inatt! :O
 
Någon gång runt halv tolv på natten gick jag ut på stan, det var vinter och snö och mörkt, men massor av folk i rörelse och alla affärerna var öppna. Jag gick in på något slags kombinerat apotek/internetcafé, där jag fick syn på två lite äldre kvinnor (den ena var förresten Mian Lodalen) som jag tydligen hade en crush på...jag tänkte att om jag någonsin kommer vilja ligga med någon igen, så kommer det vara med någon av dem. :blush: Men det vågade jag förstås inte säga till dem, så jag bara gick runt och glodde på dem en stund och sedan gick jag ut i snön igen. Eftersom det var mitt i natten var jag förstås skittrött, men jag ville inte gå hem eftersom jag kände mig så himla rastlös och hade en sådan ångest, så jag drev runt på stan ett tag för att jaga bort mina inre monster (jag hade tydligen inte tillgång till Imovane i den här drömmen). Jag bestämde mig för att gå till det kombinerade Ica/badhuset, där jag stötte ihop med den förlorade brodern och sedan med en tjej jag brukade leka med när jag var liten. Det var inget annat folk i omklädningsrummet, så jag kunde byta om där - jag skyndade mig att byta om innan det skulle dyka upp någon. Sedan kom det en massa småtjejer och sa till mig att jag inte fick bada eftersom badhuset skulle stänga snart. Och då blev jag väldigt osäker, trots att jag läst på dörren att badhuset skulle vara öppet ända till tio över ett på natten. :S Men när de där tjejerna gått sin väg, gick jag i alla fall till bassängen. Jag hade hela simbassängen för mig själv och det var jättehärligt att bada (jag har inte satt min fot i ett badhus sedan jag gick på mellanstadiet - det var då ångesten för att byta om inför andra startade), jag rörde mig som en säl/sjöjungfru i vattnet och var skitduktig på att crawla (vilket jag absolut inte kan i verkligheten). Sedan blev det en flashback till dagen innan, då jag befunnit mig med släkten och en del annat folk i stugan på landet. Där blev jag kritiserad för att jag gått och lagt mig utan att borsta tänderna, för att jag blev sjösjuk av att åka båt och för att jag vägrade äta fisk. :( Stugan låg tydligen vid havet, och plötsligt var inte stugan en stuga längre utan ett stort kryssningsfartyg (misstänkt likt Freja i Rederiet). :O Men sedan blev det en stuga igen. Det kom en massa för mig helt okända gäster till stugan, och jag blev väldigt blyg och ville inte hälsa på dem, jag smet undan och gömde mig istället. Parallellt med detta fortsatte jag min vistelse i simbassängen och min vandring genom stan.
 
När väckarklockan ringde snoozade jag flera gånger för att se vad mer som skulle hända i denna suspekta dröm. Men sedan bestämde jag mig för att verkligheten nog var att föredra ändå. :P
 

Kommentarer
Lillasyster

Oj, vilken innehållsrik dröm :O Jag brukar också bli fundersam över vad som pågår i huvudet när jag sover :P

2012-09-08 @ 11:26:43

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback