Phone happens

En av mina kollegor är sjukskriven månaden ut, så jag har fått överta några av hennes arbetsuppgifter. Idag skulle jag till exempel sköta månadens löneadministration för en kunds räkning - vilket jag aldrig någonsin har gjort förut. :O
 
Tack och lov kunde en annan kollega hjälpa mig lite - men bara till en viss gräns. Sedan sa hon åt mig att jag skulle RINGA till den sjukskrivna kollegan och fråga om några detaljer. :bigeyes:
 
 
Ångestmonstret började förstås genast vråla inom mig. Men innan det hann sätta mig alldeles ur funktion, lyfte jag luren och slog numret (med lätt darrande hand).
 
Jag lät säkert skitnervös (och det var jag också) och bara svamlade en massa, men till slut fick jag ur mig vad jag skulle säga och kollegan talade om hur jag skulle göra och hon försäkrade även att jag får ringa fler gånger om det skulle vara något annat jag undrar över. :thumbup:
 
Och så kunde jag slutföra lönekörningen. Så nu kommer kundens anställda få lön även denna månad. ;) Slutet gott, allting gott.
 
Fan, vad bra jag känner mig ibland! :D

Kommentarer
Lillasyster

Du är alltid bra, favvosyster <3 Härligt att du giva Ångestmonstret på moppo! ;)

2012-09-19 @ 21:16:54

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback