Frukostsuccé

"Allt man kan är lätt", heter det ju. Och det är sant. :thumbup: Frukostbekymren igår är idag ett minne blott. Jag gjorde entré i lobbyn med sådan världsvana att receptionisten hälsade med "good morning". :P Jag log och svarade "god morgon" och då verkade han lite generad och sa "god morgon" han också.
 
Det var en annan hovmästare idag än igår, och han var jättetrevlig och önskade mig välkommen och allting. :) Jag vet inte om det berodde på min självsäkerhet och det faktum att jag idag visste att jag föväntades hålla upp fodralet till min rumsnyckel (där rumsnumret står), eller om den här hovmästaren helt enkelt var en trevligare person än han igår.
 
Hur som helst tog jag mig in i restaurangen utan problem. Och eftersom jag var där typ en halvtimme tidigare än igår var det inte så himla mycket folk där. Jag fick ett alldeles eget bord och jag vågade till och med gå och hämta mer juice när den tog slut. :thumbup:
 
När jag var nästan klar kom det fram en kvinna och frågade om det var okej att hon satt vid mitt bord (det började bli lite mer folk i restaurangen vid det laget) och jag sa "javisst". Men innan hon hann sätta sig (hon ställde bara ner sin tallrik på bordet innan hon gick för att hämta mer) passade jag på att smita iväg. Nog för att jag kände mig självsäker och världsvan idag - men någon måtta får det ändå vara. Konversera med främlingar har jag verkligen ingen lust med.
 
Så jag återvände till mitt rum. Och nu sitter jag här och känner mig allmänt nöjd med starten på den här dagen. :D
 

Kommentarer
Lillasyster

Härligt! Du är jätteduktig, gums! :) Hahaha "good morning", priceless vad det fick mig att skratta! xD

2012-09-12 @ 12:15:04
Michelle

Så himla bra du är!!
Denna frukost måste du tänka på när du oroar dig inför något möte eller annan interaktion med en ny människa!

Svar: Men tack så mycket!! :D
The Worrying Kind

2012-09-12 @ 22:36:13
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback