Everything must be unsteady

Igår kväll hade jag bestämt mig för att inte ta Imovane. Och det gjorde jag inte heller. Men så låg jag också vaken och vred och vände på mig halva natten. :S
 
Imorgon ska alla Körsbärsdalens invånare (utom hon som är sjukskriven) åka iväg till ett tjusigt pensionat och ha planeringsdag. Det känns spännande - och läskigt. Jag försöker att tänka på det som en enda lång fikarast (för det säger mina kollegor att det typ brukar vara) men jag kan inte komma ifrån oron för vad vi kommer att prata om. Jag vet att chefen kommer att ta upp det jobbiga ämnet Framtiden. Och det är något jag helst undviker, för det ger mig bara ångest.
 
Nåväl. Imorgon kväll bär det av till Göteborg. Även det är något som känns både spännande och läskigt. Fast nu är det ju inte så länge sedan jag var i Göteborg sist, och det är verkligen inte länge sedan jag åkte på tjänsteresa sist...så det här ska jag nog kunna fixa. :thumbup:
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback