And I never saw you coming

Jag fick en sådan märklig känsla idag efter jobbet, när jag strosade runt i galleriorna. Helt plötsligt (mellan hyllorna inne på Clas Ohlson) blev jag alldeles gråtfärdig. :O Jag var helt okej (lite stirrig förstås eftersom jag var ute bland folk) och så kom denna förtvivlan från ingenstans och bara grep tag i mig. Skitläskigt! :bigeyes: Jag halade genast fram mobilen och ringde ett SOS-samtal till syrran. Förtvivlan höll i sig en stund, men ebbade sedan ut. Jag började aldrig gråta och jag behövde inte fly.
 
 
Varför jag var ute och rände på stan? Jag köpte saker till syrrans paketkalender. :) Syrran och jag har en sådan trevlig jultradition - vi ger varandra 24 paket i slutet av november, så att vi kan öppna ett om dagen under hela december ända fram till julafton. Detta var något som de vuxna gjorde för oss när vi var små. Och nu i vuxen (nåja) ålder har vi återupptagit den här traditionen.
 
Nu ikväll har jag slagit in 13 paket. Kissen "hjälpte till"... ;) Hon betraktade rullarna med julklappspapper och tejpen och saxen och alla julklapparna som jag strött ut omkring mig på golvet som sina nya leksaker. Så det pågick vilda jakter och brottningsmatcher och rena slagsmål omkring mig medan jag slog in paket. :P
 
 
Och hela tiden lyssnade jag (eller rättare sagt LYSSNAR, för det gör jag fortfarande) på Taylors nya låt "State of Grace". Jag vet att jag säger detta om alla hennes låtar, men jag måste bara få säga det om den här också...den är helt jävla underbar!!! :D Den är så...så...så himla FIN!!! Och den gör mig harmonisk. Precis vad jag behöver just nu. :thumbup:
 
And I never saw you coming and I’ll never be the same...

Kommentarer
Lillasyster

Favvosyster, du är så gullig <3 Och lilltjejen med förstås :)

Mmm, det är jobbigt när det smyger sig på sådär och man inte vet varför :/ *kramas jättemycket* <3

Taylor är bra för dig :)

2012-10-16 @ 23:29:41

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback