Hon kom som ett yrväder

Idag har det SNÖAT! :D :D :D Så jag har fånflinat typ hela dagen. En gång när jag var inne hos chefen såg jag att flingorna utanför fönstret plötsligt blivit jättestora - och då började jag förstås studsa och peka och ge ifrån mig märkliga små glädjeläten. Tur att vi inte hade någon kund där just då. :P
 
Efter jobbet gick jag och klippte mig. Äntligen! Det var väl i augusti någon gång senast...? Jag har känt mig som värsta luffaren ett bra tag nu...så det var verkligen skönt att få det gjort. :thumbup: Jag gick till en salong jag aldrig satt min fot i förut, så det var ju lite läskigt förstås. Men de var jättegulliga, och frisören som klippte mig var lika gammal som jag och hade åldersångest precis som jag, och så hade hon ett husdjur hon också, och hon hade också redan plockat fram julgranen...så vi hade en del att prata om och det blev inte sådär jobbigt tyst som det alltid annars blir när jag går och klipper mig (vilket är en av anledningarna till att jag så sällan går och klipper mig).
 
 
Nu är jag hemma hos syrran. Och som ni ser har jag fått igång hennes webcam. Och så har vi ätit lussekatter. Och snart ska vi iväg på bio. :)

Kommentarer
Kristin

Jag klippte mig på salong häromveckan för första gången på.. nä, jag vet inte ens när jag var sist. Flera år sen. Är verkligen en av de jobbigaste sociala situationerna jag vet. Jag går hellre till tandläkaren faktiskt, haha!

Så i jämförelse med mig klipper du dig superofta ;) Men jag har ingen direkt frisyr heller. Det är bara.. långt. :)

Svar: Vad duktigt av dig att gå till salong! :-D Haha, jag går faktiskt också hellre till tandläkaren. :-P
The Worrying Kind

2012-11-30 @ 23:59:26

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback