Full av energi men samtidigt skittrött

Jag är ungefär lika pigg som jag ser ut. Inte alls alltså. Jag vill sooova! :tired:
 
Jag får besök i helgen. Och då kan det ju inte se ut som hej-kom-och-hjälp-mig här hemma. Visserligen ett hej-kom-och-hjälp-mig med en härlig touch av julafton, men ändå. Så jag håller på och städar och tvättar för fullt här. Så att det ska se lite respektabelt ut när Fobisk kommer hit imorgon eftermiddag. :)
 
I vanliga fall tvättar jag alltid på söndagmorgnarna. Med start vid sisådär kvart över sex. :P Jag känner mig liksom lite mer som människa så dags på dagen - nu på kvällen känner jag mig knappt levande. :S Men man får väl göra undantag ibland...för jag har en känsla av att varken syrran eller Fobisk skulle uppskatta om jag satte igång med tvätten tidigt på söndag morgon. ;)
 
Det har varit en bra dag idag. :) Jag har känt mig riktigt...upprymd. Och jag har svarat i telefon på löpande band och tagit mig ton och uttryckt mina åsikter och tagit initiativ så det har stått härliga till. :thumbup: Det har känts jättebra. Så det kanske inte är så konstigt att jag hade denna upprymda låt på hjärnan när jag gick hem...
 
 
Så nu har jag ägnat kvällen åt att städa till RENT-soundtracket. :P Himla effektivt, måste jag säga. Fast jag är fortfarande lika trött. Men det är väl bara att härda ut. Nu ska jag snart ner i tvättstugan. Näst sista gången. Så nu är det inte alltför länge kvar tills jag äntligen får gå och lägga mig. :tired:

Kommentarer
Lillasyster

Vilken härlig dag! :)

Hehe alldeles rätt gissat! ;)

2012-11-29 @ 23:09:26

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback