Första och sista dagen

Idag var min första dag som ANSTÄLLD. Chefen och jag skrev anställningsavtal i förmiddags. :D Yrkesbenämning: Revisorassistent/Redovisningskonsult. Så himla seriöst det låter! :O Och ändå gör jag precis samma saker som när jag "bara" var praktikant. Men det känns spännande...jättespännande!Det var även min sista dag hos psykologen. Hon ska börja jobba i Linköping istället nämligen. Just nu känns det lugnt...lite sorgligt, eftersom hon var bra...men ändå okej, eftersom jag inte känner mig i skriande behov av samtalsstöd i dagsläget. Får väl se hur det blir längre fram... :question:

Kommentarer
Lillasyster

Wiiiiiiiiiih yaaaaay! :)Det är ju positivt gums, och så blir det ju dessutom ljusare och ljusare ute :)Vilken fin bild, min sötesak <3 :)

2012-05-02 @ 19:28:26
Jess

wow, så underbart det måste kännas!

Grattis :D

2012-05-02 @ 19:50:45
URL: http://saffrangirl.blogg.se/
Kristin

Grattis till anställningen! :D

2012-05-02 @ 23:38:38
Fobisk

Så härligt, grattis Malin! Tänk vad mycket som har hänt när man blickar tillbaka - hade du ens kunnat drömma om detta för något år sedan?

2012-05-05 @ 20:56:33
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback