Lille katt

Djup kris! Kom hem från jobbet och möttes av en katt med igensvullet öga. :O Det rann och såg allmänt eländigt ut. Inte en gång till! tänkte jag förtvivlat och mindes senaste gången detta hände och vi tvingades uppsöka veterinär. :bigeyes:
 
Trots det kastade jag mig över telefonen och ringde runt till tre olika smådjurskliniker - den första tyckte att det lät allvarligt men hade ingen ledig tid de närmaste dagarna, den andra hade stängt för dagen (antar jag, eftersom jag inte fick något svar) och den tredje rekommenderade mig att spola kissens öga med saltlösning flera gånger om dagen i några dagar och sedan kontakta dem igen om det inte skulle ha gått över innan dess.
 
Jag misstänker att det sista svaret främst berodde på självbevarelsedrift från veterinärens sida (jag berättade nämligen att kissen bet den senaste veterinären som velat undersöka hennes öga). Men jag är tacksam om vi kan ordna det här på egen hand, kissen och jag, så jag travade iväg till apoteket och köpte ett paket saltlösning.
 
Har inte lyckats droppa i något i ögat än, jag får knappt ens klappa henne på den sidan av huvudet. :( Men jag tänkte lägga mig och titta på Queer as Folk nu, och då brukar hon ju vilja vara med...och då ska jag försöka smyga fram pipetten.
 
Wish me luck!

Kommentarer
9

Ta katten i nacken...sen tar du ÖGONDROPPAR ALT koksaltlösning i pipett....och spolar och håller nackgreppet så hon inte smiter eller bits/rivs...dina fingrar SKA INTE vara i kontakt med lösningen ....:S Då försvinner hela grejen med de...då kan du trycka upp henne under kranen istället:S good luck!!!

2012-07-22 @ 17:19:23
URL: http://ninemile.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback