Ring ring, dunk dunk

Shit, vilken puls jag har nu!! Jag svarade precis i telefon. Det ringde nerifrån porten, och jag lyckades faktiskt fokusera tillräckligt mycket för att både höra vad människan hette, säga välkommen och trycka på portöppningsknappen. Men när personen ifråga gått uppför trapporna och kom och ringde på kontorsdörren, då svek modet och jag sprang och gömde mig och lät en kollega öppna istället.

Men jag tänker inte låta mig nedslås av det. Herregud, ett steg i taget! Jag SVARAR ju i alla fall ibland när det ringer nu. Får vara nöjd med det i nuläget. :)

Kommentarer
Lillasyster

Det tycker jag att du ska vara kalasnöjd över, gumman :)

2012-02-02 @ 14:58:56
Carolina

grattis till framstegen! :)

2012-02-02 @ 17:39:39
URL: http://intimation.bloggo.nu
Fobisk

Men wow! Det där är ju fantastisk - vad kul att höra om dina framsteg! Sen får man ta ett steg i taget och berömma sig för de framsteg man gör. Hur bra som helst med praktiken ju, där du halvt tvingas utmana dig själv.Tänk på att ingen annan vet hur du mår eller hur nervös du är. Utnyttja det när du träffar andra.

2012-02-02 @ 17:56:44
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback