Öppna din dörr...

Nyheten om dörröppnandet förtjänar visst lite mer uppmärksamhet...Det kändes bra. Lite overkligt. Jag sa hej, han sa hej och framförde sitt ärende, jag talade om att personen han sökte inte var där den dagen, han bad mig ge henne ett kuvert han hade med sig, jag tog emot det och vi sa hej då. Och jag tror faktiskt att jag både log och hade ögonkontakt under hela samtalet. :thumbup: Och jag kände mig superviktig när jag gick in i kollegans arbetsrum och lade kuvertet på hennes skrivbord. Och sedan svävade jag tillbaka till min körsbärs-oas i ett euforiskt rus och kunde bara inte sluta le. :D


Detta fordrar en sprudlande happy-låt. (För övrigt soundtrack till en av de bästa teveserier som någonsin gjorts.)

Kommentarer
Fobisk

Se där! Tycker du är otroligt duktig! Att ha ögonkontakt och vara uppmärksam på vad personen säger (istället för vad man tror att personen tänker och tycker om en själv) är bra. Att fokusera på nuet omkring sig istället för eventuella överdrivna känslor inombords. Fortsätt så - jag tror på dig!

2012-02-08 @ 22:12:03
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback