Drömmar som gör ontJag är så jävla trött på att drömma om L på nätterna. Snart är det kväll, och då är det väl dags igen. För det händer inte bara någon gång då och då som det gjort ett tag, utan nu är det nästan varenda jäkla natt igen. Och det är skitjobbigt! Jag vill inte, vill inte, VILL INTE!!!

Okej, jag vet att drömmar är hjärnans sätt att bearbeta och bla bla bla...men borde jag inte ha bearbetat klart vid det här laget?! Det är ju så längesen nu, menar jag. Men eftersom jag drömmer i princip samma scenario om och om igen, så finns det väl en del kvar att hantera. Och det kan jag väl egentligen också inse, eftersom jag fortfarande blir arg och ledsen och frustrerad när jag tänker på det.

Men varför måste min dumma hjärna hålla på och påminna mig? På vilket sätt tror den att det ska få mig att må bättre?! :(


Get out of my head, please! Jag vill inte tänka på dig mer. :(


Kommentarer
Lillasyster

Åh stackars dig, gumman :( Vaknar du och har drömt så får du ringa mig om du vill, oavsett om det är mitt i natten eller på morgonen. Okej? Krama om

2012-02-10 @ 00:10:09

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback