Systrar på vift

Idag har syrran och jag varit på utflykt till Gamla Linköping. :) Vi har inte varit där sedan vi var små - vi tvingades åka på skolresa dit vartenda år genom hela lågstadiet...vilket jag ser som en fullgod anledning till att undvika stället. Men idag återvände vi...och det var jättemysigt! :thumbup:
 
 
Jag som aldrig äter godis köpte tio(!) kexchokladkakor i Cloetta-butiken...och så försökte jag betala med kort i önskebrunnen (det gick inte så bra)...och så åkte vi Tuff-tuff-tåget till Valla (skakigt men roligt)...och helt plötsligt befann vi oss på Campus Valla (jag trodde ALDRIG att jag någonsin skulle återvända dit, så dåligt som jag mådde hösten 2010 när jag pluggade där)...och sedan blev det shopping. ;)
 
 
Nu är det sent och jag borde gå och lägga mig. Imorgon bitti ska ju syrran och jag åka till Småland, närmare bestämt hem till Fobisk. Spännande. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback