Pride är mer än bara fest, glitter och sex

 
Suck. Varför är det alltid sådant här som tenderar att sippra ut till den heterosexuella allmänheten?! Vilken himla skev bild de måste få av Pride... :S
 
Ta bara paraden. Majoriteten av alla som går i den ser helt "vanliga" ut, men de som visas upp i media är förstås transorna som planerat och sytt på sina utstyrslar ända sedan föregående års festival...typ. Och de är jättefina, det är inte det...men det vore trevligt med en lite mer mångfacetterad bild.
 
Kärlek. Gemenskap. Politik. Historia. Synliggörande. Kunskap. Andrum. Fristad. Lycka.
 
Det är vad Pride är för mig. Vad är Pride för dig?

Kommentarer
Lillasyster

Pride är varmt och välkomnande <3 Jag blir mer accepterad som hetero i gayvärlden än i det heteronormativa samhället. Tycker det var så vackert sagt av talarna på senaste Pride, när de tog upp att ingen grupp ska ha det bättre på bekostnad av att någon annan grupp förtrycks.

2012-08-02 @ 22:00:11
Bo

Pride är för mig en grupp av människor som vill hylla sig själva och göra sin sexuella läggning som är en liten minoritets till en norm för alla. Och jag är j-t förbannad!

Svar: Som jag skrev i inlägget - den heterosexuella allmänheten tenderar att få en rätt skev bild av Pride........
The Worrying Kind

2012-08-03 @ 00:02:52

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback