Naturupplevelse och plastbitar

Imorse gick mamma och jag en vandringsled som vi brukar gå åtminstone en gång varje sommar. Jätttemysigt! Det är så rogivande att gå i skogen...så tyst och lugnt och fridfullt - och vackert! :thumbup:
 
 
På eftermiddagen proppade vi bilen full med grejer från mammas källare som jag gått igenom de senaste dagarna. De står nu nere i mitt förråd. Ja, förutom lådan med lego då...
 
 
Det satt några småfulla tjejer och förfestade ute på gården förut medan syrran och jag satt vid köksbordet och byggde med lego. De såg oss genom fönstret, och plötsligt gick en av dem in i trappuppgången och ringde på min dörr. :bigeyes: Jag öppnade inte (big surprise va?) men blev väldigt ängslig och sedan ville jag inte bygga med lego mer utan gick och satte mig vid datorn istället (utom synhåll för de där tjejerna). Men nu har de gått sin väg, så nu ska jag återvända till syrran och legot i köket. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback