Kringelikrokar

Det gick bra att somna utan Imovane igår kväll. :thumbup: Jag vaknade några gånger under natten (det gör jag alltid), och då låg kissen bredvid mig. :) Jag sträckte ut handen och klappade henne lite, sedan somnade jag om. Jag har inget minne av några mardrömmar, däremot drömde jag att Gaymasen och jag skulle åka till Stockholm och gå på Allsång på Skansen. :P Weird.
 
Nu håller jag på och tvättar. Skulle egentligen ha gjort det igår morse, men jag stängde tydligen av båda väckarklockorna i något slags halvvaket tillstånd och sov ända till halv nio. :O
 
Jag har märkt att min syn försämrats en hel del på sista tiden. :S Jag har gått förbi utanför optikern flera gånger och tänkt att jag borde gå in och boka en tid för synundersökning, men det har tagit emot och så har jag tänkt att jag ska göra det en annan dag istället. Men nu har jag äntligen bokat en tid. Via nätet. Fegt fegt FEGT som fan...men väldigt bekvämt.
 
Imorgon ska syrran och jag åka till Söderköping och gå på guidad visning i kvarteren där Madicken-filmerna spelades in. :) Vi behövde kontakta turistbyrån för att få en del praktisk information kring detta - och det vore ju ett utmärkt tillfälle för mig att öva mig på att ringa. Men gjorde jag det? Nej. Jag gick in på hemsidan och såg att de hade en mejladress - och på den vägen är det. :rolleyes:
 
Det känns för övrigt väldigt märkligt att det är tisdag idag. Jag menar, jag är ju inte på jobbet! :O Det borde vara söndag...det känns som söndag (bortsett från att jag inte har någon söndagsångest).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback