Äta ute

Det är nästan sju månader sedan jag började praktisera i Körsbärsdalen (tre månader sedan jag blev anställd). Och varenda dag har jag haft med mig matlåda till jobbet, bortsett från de två gånger som chefen har bjudit på lunch på något flott ställe.
 
Men idag - idag åt jag ute. Alldeles själv. :thumbup: Medan jag gick dit tänkte jag att jag nog skulle hinna skynda hem och ta en matlåda ur frysen, om modet skulle svika mig. Men jag vågade gå in. Jag är stammis på det där matstället, men jag har aldrig varit där ensam förut, jag har alltid haft någon med mig.
 
Jag var väldigt spänd och nervös och stirrig...men det gick bra. Jag trodde att det skulle vara värsta rusningen såhär vid lunch, men det var riktigt lugnt. Det var bara ett fåtal människor där och "mitt" bord var ledigt. :) Jag småpratade till och med lite medan jag beställde. Tackade så mycket, sa hej då när jag gick.
 
Nu är jag mätt och nöjd. Och om lite mer än tre timmar börjar min semester...

Kommentarer
Emma

Jättebra gjort! :) Jag vet hur jobbigt det kan vara med såna situationer.

2012-08-03 @ 14:29:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback