Tillbaka på banan

Idag började jag jobba igen. :) Det kändes verkligen bra att komma tillbaka till praktikplatsen. Och alla var jättegulliga emot mig. De ojade sig över min stapplade gång och tyckte synd om mig och frågade om jag hade ont och hämtade pärmar som jag behövde.

Jag var rädd att jag skulle ha glömt en massa av mina revisionskunskaper eftersom jag inte praktiserat dem på flera veckor...men det gick faktiskt hur bra som helst. Lagom till lunch hade jag utan större problem granskat ett bokslut och gjort en kassaflödesanalys. :thumbup:

Och imorse RINGDE jag till otäcka Förskingringskassan! (Applåd för det, tack.) Var ju tvungen att meddela att jag är "frisk" (eller åtminstone någorlunda arbetsför) igen, och för att göra det på hemsidan behövde man tydligen e-legitimation. Det irriterande var att när jag väl tagit mod till mig och ringt och suttit i världens längsta telefonkö och blivit kopplad och kommit fram - då fick jag veta att jag inte alls behövde ringa, utan att det räckte med att fylla i och skicka in en blankett som jag fick för ett tag sedan. Grrr. Men jag får väl se det som telefonträning.


Kommentarer
Lillasyster

Applådleverans ;) <3

2012-04-04 @ 15:24:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback