Och må oddsen alltid vara er gynnsamma!

Åååh, vad det var härligt att gå på bio! Det är verkligen sjukt längesen sist. Och filmen var SKITBRA! :thumbup: Störigt bara med alla småungar som varken kunde hålla tyst, stänga av mobilerna eller slänga skräpet efter sig... Men skit i dem, syrran och jag hade jättetrevligt ändå. :) Vi satt kvar längst av alla i salongen, för jag ville ju självklart höra Safe & Sound med Taylor, som kom som andralåt i sluttexterna. Det var lite pinsamt att sitta där när ljuset hade tänts och alla andra hade gått och personalen började plocka skräp...men jag hade bestämt mig för att lyssna på hela låten - och det gjorde vi också. Och när vi väl reste oss och gick plockade jag med mig och slängde en colamugg som en av småflickorna lämnat efter sig. Man är välan en Duktig Flicka. ;)


Taylors andra låt på soundtracket. Tyvärr är den inte med i filmen...men den passar jättebra, och sammanfattar verkligen handlingen, känslan - allt! - med filmen. Så fint.

Kommentarer
Livrädd

Så länge stannade inte jag kvar, men visst var filmen bra!! Fick mig att hoppa till flera gånger :)

2012-04-21 @ 10:57:56
The Worrying Kind

Livrädd: Mig med!! Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig när hundmonstret dök upp - trots att jag läst boken och mycket väl visste att det skulle hända.

2012-04-21 @ 15:44:52
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback