All that jazz!

Jag följde med kusin F till hennes danskurs igår kväll och blev väldigt inspirerad. Nu är väl inte dancehall riktigt min grej, men det var ändå kul att titta på. Och jag känner att jag skulle vilja lära mig dansa... Inte dancehall då, men kanske jazzdans?

Problemet är ju att det kostar så mycket... Och tänk om jag börjar på kursen, men får panik redan vid första tillfället och vägrar gå dit mer...! :S Snacka om bortkastade pengar!

Så tills vidare valde jag en tryggare och mer ekonomisk variant. Jag drog ner rullgardinen och letade fram några YouTube-klipp att öva till, bland annat detta;Men då dök nästa problem upp. Min dåliga kondition i kombination med min ansträngningsastma (som i mångt och mycket bär skulden till min dåliga kondition) gjorde att jag efter bara en liten stund nu sitter här och både hostar och svettas. :P

Men det var det värt, för det var verkligen roligt. :thumbup: Någon danskurs blir det dock inte. I alla fall inte i nuläget. Men kanske i framtiden, man vet aldrig. :)

Kommentarer
Lillasyster

Vad roligt, gumman :) Det var en bra instruktionsvideo. Vi tar lite sång på det:I'm gonna rouge my knees

and roll my stockings down

and all that jazzStart the car

I know a whoopee spot... ;)

2011-09-20 @ 21:23:57

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback