Mission accomplished

Och vem har varit på biblioteket och bett personalen om hjälp med att hitta böcker då? Jag! Jag, jag, JAG!!! :D :thumbup: Och det gick bra, det var inte alls så otäckt som jag befarade. Jag fick hjälp av två söta små tanter som var jättetrevliga och hjälpsamma och verkade jätteglada över att få hjälpa mig. :) Så högsta betyg på biblioteksuppgiften.

Det här med att inte stirra ner i backen när jag går...det får jag dock bakläxa på. :thumbdown: Det är ingenting jag tänker på, det liksom bara blir så. Det är som en reflex. När någon annan mänsklig varelse närmar sig DRAS blicken ner i backen. OMG, someone's coming, HEAD DOWN!!! verkar mitt undermedvetna skrika. Och jag bara lyder. Så här krävs det mer träning.

Men nu ska vi inte ramla ner i en av mina vanliga tankefällor och bara fokusera på det negativa. Jag klarade mig ju faktiskt SKITBRA inne på biblioteket! :D

Kommentarer
Lillasyster

Lillasyster blir så glad och stolt över dig, gums :)

2011-09-19 @ 12:31:30
Livrädd

SKITBRA! Utmärkelsen "Världens coolaste" går idag till Malin! :D

2011-09-19 @ 13:22:47
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback