Jag kommer att bli uppringdIdag ringer de från Vuxenpsyk. Jag har inte tänkt speciellt mycket på det sedan jag fick brevet om det, men nu börjar jag bli nervös. Vad ska jag säga? Vad kommer de säga? Ska jag tala om att jag inte får vara med i KBT-studien längre? Ska jag be om hjälp med Arbetsförmedlingen? Eller ska jag bara snällt svara på frågor om biverkningar och sedan säga nej när de frågar om det är något mer jag vill ta upp? Jag vet inte.

Kommentarer
Lillasyster

Åh gums, förstår att du blir orolig, men jag tycker du ska säga till om både KBT och Arbetsförmedlingen, för det är fan diskriminering du utsätts för, och Vuxenpsyk om någon borde väl veta hur de ska hjälpa dig! Jag hejar på dig gumman <3 Krama om!

2011-03-24 @ 10:36:38
Fobisk

Trots att det är tufft kommer det helt klart kännas bättre efteråt om du tar upp det. Tycker själv det brukar vara lätt att prata med vuxenpsyk, de är alltid så förstående, så jag tycker du ska ta upp dina funderingar och de ämnen du nämnde.Lycka till - tänker på dig!

2011-03-24 @ 11:25:35
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback