Kontaktförsök

Min dator är fortfarande dum i huvudet, men nu känner jag att jag måste skriva ett inlägg ändå. Jag kom hem från syrran för en stund sen, och upptäckte då att jag hade ett missat samtal. Jag har haft mobilen på ljudlös och låtit den ligga i väskan i princip hela eftermiddagen, så jag märkte inget. Och jag kände inte igen numret, tänkte att det väl bara var någon jobbig försäljare...men så kollade jag upp det - och det var Arbetsförmedlingen! Herregud, här har jag gått och väntat i flera veckor på att de ska höra av sig, och när de väl gör det så märker jag det inte ens. :S Hoppas att de ringer upp igen imorgon...för jag har verkligen ingen lust att ringa!

Kommentarer
Anonyma jag. . .

Ja visst är det typiskt det där att man väntar på ett samtal och kollar på telefon och sen när de ringer så hör man inte telefon, eller har den på ljudlös:)Hoppas de ringer idag och har nå glada nyheter åt dig:)

2011-07-14 @ 09:59:16
URL: http://tillfredsmedmigsjalv.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback