Lilla skatten min...

Dagen avslutades med ett stordåd också. När jag kom hem möttes jag av min älskade lilla kisse som vanligt. Och såg då att det var något fel på hennes ena öga! :O Ögonlock som brukar vara osynliga stack upp både uppe och nere, det rann och var rött och hon knep ihop ögat. Och då spelade det ingen roll att hon i övrigt verkade nöjd och glad och det spelade fan ingen roll att jag är socialt missanpassad och livrädd för telefoner. Jag slängde mig på telefonen och ringde halva släkten och en veterinär som hade jouröppet.

Förhoppningsvis mår hon bättre imorgon. Men jag ska ringa igen så fort veterinären öppnar imorgon bitti, och tror de att hon behöver vård så skiter jag i universitetet och tvingar in henne i buren och släpar iväg henne till busshållplatsen och far iväg till veterinären och gör av med mitt begränsade kapital där.

Det spelar ingen roll att jag är fattig. Det spelar ingen roll att jag är störd. För när det gäller min lilla älskling, då kan jag göra vad som helst!

Kommentarer
stella

stackars din katt :<

2011-01-14 @ 18:55:54
URL: http://stellia.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback