Nattbak

Jag kunde inte sova igår kväll, men jag hade bestämt mig för att inte ta någon tablett - och det höll jag faktiskt fast vid. Så när det gått någon timme och jag bara låg och vred och vände på mig och började tänka Jobbiga Tankar så rusade jag inte till medicinskåpet, utan till skafferiet och rotade fram bakingredienser. Så sen stod jag där i köket mitt i natten och bakade småkakor. Och medan jag väntade på att de skulle kallna, så att jag skulle kunna lägga in dem i frysen, passade jag på att plugga lite. Förstås.

Kommentarer
julia

haha kul sådär gör jag med ibland, vilka ryck=)

duktig du ärOm du inte redan gjort det, kan inte min dotter få din röst i en tävling!?=)Och har du redan röstat så snälla rösta en gång till, det borde gå! Tack tack tack!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38169

2011-02-15 @ 09:33:24
URL: http://juliaaker.blogg.se/
Rebecka - my photo diary

så kan man ju också göra när man inte kan sova,hah!:D tack för tipset (y)

hm.. varför tar du tabletter å sånt?:/

2011-02-15 @ 09:45:36
URL: http://flickanheterrebeckaa.blogg.se/
Maria

Bra gjort att hålla dig från att ta till mediciner för att sova! Jag gissar på att det handlar om att med rutiner få till en annan "default"-handling när det krisar. Jag har aldrig tagit sömnmediciner men självklart har jag också svårt att sova ibland. Dock dyker sömnmediciner aldrig upp ens som ett alternativ, just för att jag inte är van vid att ta dem. Så det är bra gjort av dig, hitta andra rutiner! Även om bakning varje natt kanske inte är en hållbar sådan så är det i alla fall en alternativ lösning ibland :) Kram

2011-02-15 @ 17:54:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback