Sankta Taylor

Tack, alla söta ni som kommenterade förra inlägget. All kärlek till er.

Igår eftermiddag drog jag ner rullgardinen, tog en varm dusch, stängde av mobilen och kröp ner i sängen med kissen och en bra bok. Och sedan sov jag (på tablett) hela natten. Så nu känns det åtminstone lite bättre.

Jag har bestämt mig för att fortsätta gå till psykologen. Och jag ska försöka hitta och fokusera på sånt som JAG verkligen skulle vilja göra om jag inte hade det här jäkla monstret inom mig. Inte sånt som omgivningen och samhället i övrigt vill att jag ska göra. Kan inte komma på riktigt vad just nu, men ska verkligen fundera på det.

Okej. Enough of the heavy. Idag är det den 13 december. Som vi alla vet är det en mycket speciell dag. Det är ju Taylors födelsedag! :D Och förra veckan gick jag emot mitt inre monster och poserade för en bild som jag skickade in till ett videoprojekt som Taylor Swift Sweden gjort för att hylla födelsedagsbarnet...Hjärtat höll på att stanna i bröstet på mig när jag tittade på det färdiga videoresultatet och insåg att de faktiskt tagit med min bild. En video med min bild i ligger uppe på YouTube!!! :bigeyes: Mitt inre monster höll på att få spel. "Tänk om någon tänker/tycker/säger något elakt om din idé/ditt utseende/ditt Taylor-intresse/något-annat-som-du-kommer-ta-åt-dig-oproportionerligt-mycket-av." Men nu får monstret faktiskt hålla käften. Videon finns på YouTube, and there's nothing you can do about it.


Kommentarer
Lillasyster

Kalasfin video! Tror säkert Taylor kommer bli väldigt rörd över att se den, så mycket kärlek och uppskattning :)

2011-12-13 @ 12:36:00

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback